Muuta ajatuksiasi - muuta elämääsi!


Traumapsykoterapeutin kehittämällä kurssilla työskennellään omien ajatusmallien kanssa askel kerrallaan.

10 viikon valmennuksen aikana julkaistaan viikottain uusia sisältöjä ja niihin liittyviä tehtäviä. Seuraavan viikon video ja tehtävä täydentää ja tukee aina edellistä. Viikoittaiset tehtävät ja kysymykset auttavat sinua pohtimaan omia käyttäytymismalleja, tarpeita ja toiveita. Epämääräinen tyhjyyden tunne tai ahdistus, voi kertoa muutostarpeesta elämässä.

Aloitamme tunnistamisesta; Meillä voi olla elämän varrelta mukaan tarttuneita sitkeitä ajatusmalleja, jotka eivät palvele meitä enää. Nämä ajatukset voivat liittyä omaan minuuteen, esim. “olen huonompi kuin muut” tai “en ansaitse hyviä asioita”. Ajatusmallit voivat olla myös rakentavia, kuten “selviän kyllä” tai “olen hyvä tällaisenä kuin olen”. Vanhat ajatusmallit voivat olla myös ydinuskomuksia, jotka olemme omaksuneet jo lapsena ja ne voivat siirtyä sukupolvelta toiselle. Kurssin aikana työskennellään ajatusten, tunteiden ja kehon kanssa monesta eri näkökulmasta.

Viikottaisten videoiden ja tehtävien lisäksi kurssi sisältää kolme ryhmä Zoom tapaamista kurssin ohjaajan ja kehittäjän traumapsykoterapeuttikouluttaja Tara Tuomisillan kanssa.

 

Valmennus käynnistyy 24.4.2024 klo 15:30 ja kestää 10 viikkoa.

Muuta ajatuksiasi - muuta elämääsi!

Vain 32,00€ / 3kk (sis. alv. 24%)

Mikäli sinulla on jo tunnus kirjaudu ensin sisään. Muussa tapauksessa sinulle luodaan tili tilauksen yhteydessä ja saat väliaikaisen salasanan sähköpostiisi.