Mitä ADHD oikeasti on-webinaari

14.05.2024 klo 14:30 - 16:00

Miikka ja Tara toimivat psykoterapeutti- ja insinööri-parivaljakkona kertoen ihmismielen salaisuuksista niin logiikan kuin tunteidenkin tulokulmasta. Tällä kattauksella löytyy lähes joka ihmiselle samaistuttava tapa ymmärtää asian sisältö.

ADHD ei ole sitä, että ihminen ei voisi keskittyä. Kyse on ennemminkin siitä, että ihminen ei saa itse päättää mihin huomionsa keskittää. Webinaarissa käytännön ajatuksia siitä mitä ADHD oikeasti on, miten se menee usein myös traumojen kanssa sekaisin ja mitä asialle olisi tehtävä oikean arjen keskellä.

Alkumaistijaisia ADHDsta voi katsoa Taran ja Miikan kertomana Geneesin blogista!

Parivaljakko keskusteli myös tuoreessa Koodersin podcastissa ADHDsta johtajilla.

 

Webinaari järjestetään Zoomin välityksellä. Osallistujat saavat kutsun webinaariin sähköpostilla. Webinaarin osallistumislinkki lähetetään samana päivänä, hetki ennen webinaarin alkamista jotta viime hetkelläkin osallistuvat pääsevät mukaan. Jos ilmoittautumisvahvistusta tai linkkiä webinaariin ei näy, kannattaa tarkistaa myös sähköpostin roskaposti-kansio.

Tästä webinaarista tulee tallenne. Tallenne tulee katsottavaksi jälkikäteen kaikille webinaariin ilmoittautuneille. Tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan

Webinaarin hinta 19€

Ilmoittaudu

Vain 19,00€

Varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein!
Saat kuitin ja osallistumislinkit sähköpostitse ja tunnuksen tehdessäsi kirjautumistiedot lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen.


Tunnuksen avulla voit tulevaisuudessa helpommin ilmoittautua ja osallistua kursseille.