Mitä ADHD oikeasti on

30.03.2023 klo 17:00 - 18:30

Miikka ja Tara toimivat psykoterapeutti- ja insinööri-parivaljakkona kertoen ihmismielen salaisuuksista niin logiikan kuin tunteidenkin tulokulmasta. Tällä kattauksella löytyy lähes joka ihmiselle samaistuttava tapa ymmärtää asian sisältö.

ADHD ei ole sitä, että ihminen ei voisi keskittyä. Kyse on ennemminkin siitä, että ihminen ei saa itse päättää mihin huomionsa keskittää. Webinaarissa käytännön ajatuksia siitä mitä ADHD oikeasti on, miten se menee usein myös traumojen kanssa sekaisin ja mitä asialle olisi tehtävä oikean arjen keskellä.

Alkumaistijaisia ADHDsta voi katsoa Taran ja Miikan kertomana Geneesin blogista!

 

Webinaari järjestetään Zoomin välityksellä. Osallistujat saavat kutsun webinaariin sähköpostilla. Webinaarin osallistumislinkki lähetetään samana päivänä, hetki ennen webinaarin alkamista jotta viime hetkelläkin osallistuvat pääsevät mukaan. Jos ilmoittautumisvahvistusta tai linkkiä webinaariin ei näy, kannattaa tarkistaa myös sähköpostin roskaposti-kansio.

Tästä webinaarista tulee tallenne. Tallenne tulee katsottavaksi jälkikäteen kaikille webinaariin ilmoittautuneille. Tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan.

 

Lähetämme linkit osallistumiseen n. 15min ennen webinaarin alkua.

Ilmoittautuminen suljettu. Paikat täynnä.