Haku auki: Geneesin lyhytterapiakoulutus LTK 2023

15.02.2023 klo 16:00 - 16:00

Geneesin lyhytterapiakoulutus 40 op 3.4.2023-17.5.2024 Joensuussa

Pohjautuu kognitiivisen käyttäytymisterapian ja traumapsykoterapian menetelmiin

Koulutus antaa lyhytterapeuttisella työotteella työvälineitä asiakastyöhön. Opintoihin sisältyvät psykoterapeuttikoulutuksen edellyttämät valmiusopinnot 30 op.

Koulutukseen vaaditaan sosiaali-, terveys-, opetus- tai kasvatusalan ammatillisen opistoasteen, ammattikorkeakoulun- tai muun soveltuvan alan korkeakoulututkinto. Hakijalle koulutus antaa mahdollisuuden saada lyhytterapian ohjauksellisia menetelmiä täydentämään ammatillista osaamistaan.

Koulutus sopii myös henkilöille, jotka ovat hakeutumassa psykoterapeuttikoulutukseen, antaen koulutukseen hakemisen valmiudet (edellyttäen että muut hakemiseen ehdot täyttyvät).

Lyhytterapeuttikoulutus perehdyttää opiskelijan kognitiivisen käyttäytymisterapian ja traumapsykoterapian menetelmiin. Koulutus antaa yleisnäkemystä ihmisen kasvuun ja kehitykseen, traumatisoitumiseen ja sen vaikutuksiin sekä eri psykoterapian viitekehyksiin. Koulutus antaa konkreettisia menetelmiä ammattialoille, joissa tarvitaan muutostyöskentelyä asiakaskentässä.

Koulutus antaa valmiudet turvalliseen ja vaikuttavaan lyhytterapeuttiseen asiakastyöhön. Koulutus on täydennyskoulutus sosiaali- tai terveysalalla työskenteleville henkilöille, se ei anna Valviran laillistaman terveydenhuollon psykoterapeutin ammattinimikettä.

Hakijat haastatellaan koulutukseen soveltuvuuden turvaamiseksi.

Pääkouluttajana toimii kouluttajapsykoterapeutti (traumapsykoterapia) Tara Tuomisilta.

Koulutuksen hinta on 4350 € (sis. alv 24 %) / henkilö.

Lue lisää koulutuksesta täältä.

Lisätietoja antaa:

Ilpo Simonen / info@geneesi.fi

Ilmoittaudu

Maksuton

Varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein!
Saat kuitin ja osallistumislinkit sähköpostitse ja tunnuksen tehdessäsi kirjautumistiedot lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen.


Tunnuksen avulla voit tulevaisuudessa helpommin ilmoittautua ja osallistua kursseille.