Haku auki: Geneesin lyhytterapiakoulutus LTK 2023

22.06.2023 klo 16:00 - 16:00

Geneesin lyhytterapiakoulutus 30 ops 3.9.2023-25.10.2024 Joensuussa

Pohjautuu kognitiivisen käyttäytymisterapian ja traumapsykoterapian menetelmiin

Koulutus antaa lyhytterapeuttisella työotteella työvälineitä asiakastyöhön. Koulutus ei sisällä psykoterapiaopintoihin vaadittavaan valmentavaan koulutusta.

Koulutukseen vaaditaan sosiaali-, terveys-, opetus- tai kasvatusalan ammatillisen opistoasteen, ammattikorkeakoulun- tai muun soveltuvan alan korkeakoulututkinto. Hakijalle koulutus antaa mahdollisuuden saada lyhytterapian ohjauksellisia menetelmiä täydentämään ammatillista osaamistaan.

Lyhytterapeuttikoulutus perehdyttää opiskelijan kognitiivisen käyttäytymisterapian ja traumapsykoterapian menetelmiin. Koulutus antaa yleisnäkemystä ihmisen kasvuun ja kehitykseen, traumatisoitumiseen ja sen vaikutuksiin sekä eri psykoterapian viitekehyksiin. Koulutus antaa konkreettisia menetelmiä ammattialoille, joissa tarvitaan muutostyöskentelyä asiakaskentässä.

Koulutus antaa valmiudet turvalliseen ja vaikuttavaan lyhytterapeuttiseen asiakastyöhön. Koulutus on täydennyskoulutus sosiaali- tai terveysalalla työskenteleville henkilöille, se ei anna Valviran laillistaman terveydenhuollon psykoterapeutin ammattinimikettä.

Hakijat haastatellaan koulutukseen soveltuvuuden turvaamiseksi.

Pääkouluttajana toimii kouluttajapsykoterapeutti (traumapsykoterapia) Tara Tuomisilta.

Koulutuksen hinta on 3968 € (sis. alv 24 %) / henkilö.

Lue lisää koulutuksesta täältä.

Lisätietoja antaa:

Ilpo Simonen / info@geneesi.fi

Ilmoittautuminen suljettu. Paikat täynnä.