Ravistellaan stressiä-workshop Kuopiossa!

13.10.2023 klo 14:00 - 15:45

Ravistellaan stressiä-workshop alkaa alustuksella, jossa lyhyesti kerrotaan kehon ja mielen toiminnasta stressi- ja traumatilanteissa. Pienen menetelmäperehdytyksen siivittämänä siirrymme TRE-stressinpurkuharjoitukseen (tension, stress and trauma release exercise). Lopuksi pääset vielä havainnoivan mielikuvamatkan avulla kuuntelemaan kehoasi ja mieltäsi, jonka jälkeen lähdet rentouneena jatkamaan päivääsi.

TRE on yksinkertainen ja helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä, jonka vaikutukset ilmenevät nopeasti. TRE rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Menetelmässä käynnistetään lihasten vapinana tai tärinänä alkava luonnollinen ja nopeasti vaikuttava palautumismekanismi.

Täältä voit lukea lisää TRE-menetelmästä.

Stressiä kanssasi ravistelemassa kouluttajapsykoterapeutti (traumapsykoterapia) Tara Tuomisilta sekä sertifioitu TRE-ohjaaja Ilpo Simonen.

Maksimi osallistujamäärä on 6 henkilöä.

Huom! Tämä workshop järjestetään Kuopiossa. Osoite on Kuninkaankatu 27, 70100 Kuopio (Hyvä Energia-studion tilat).

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostilla info@geneesi.fi.

Ilmoittaudu

Vain 35,00€

Varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein!
Saat kuitin ja osallistumislinkit sähköpostitse ja tunnuksen tehdessäsi kirjautumistiedot lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen.


Tunnuksen avulla voit tulevaisuudessa helpommin ilmoittautua ja osallistua kursseille.